Om TV Nordkysten

TV Nordkysten er en lokal tv-station med fokus på alt der sker i kommunerne Halsnæs, Gribskov og Helsingør.

Vores ugentlige premiereprogram varer to timer og bliver vist på Kanal Hovedstaden hver fredag i tidsrummet kl. 21-23. Kanal Hovedstaden er placeret på kanal 98 i dit TV.

Du kan også se vores ugentlige programmer her på hjemmesiden, hvor det er muligt at finde enkelte indslag, som særligt interesserer dig frem for at skulle se hele udsendelser.

Vi giver os tid til fordybelse
Vores ugentlige premiereprogram rummer mellem seks til ti individuelle indslag, som i gennemsnit varer ca. 15 minutter. Det er et længere format end man måske er vandt til i disse digitale dage, men vi mener her på kanalen, at der skal være et sted i det danske tv-landsskab, hvor man som seer kan lade sig fordybe i de emner, man gerne vil lære mere om. Vi giver derfor vores interview-personer den tid de skal bruge til at komme ud med deres budskaber.

Indslag kan variere i varighed og kan rumme alt fra dagsaktuelle nyheder, interviews med lokale ildsjæle og personligheder, dækning af kulturelle arrangementer, lokalpolitik, sport og meget mere.

Borgersager er vigtige.
Vi vil gerne her på kanalen være borgernes stemme. Redaktionen består af erfarne journalister, som har god ekspertise i at se på sager, hvor en borger er kommet i klemme i systemet. Er du selv i en sådan en situation, så kan du kontakte kanalens redaktør David Abildgaard på mail: david@tvnordkysten.dk.

Du garanteres anonymitet, såfremt du ønsker det.

Du er også velkommen til at besøge vores Facebook side som kan findes her: TV Nordkysten på Facebook.

Frivillighed betyder noget
Et andet kernefokus er den frivillige indsats. Et stor kendetegn for kommunerne langs nordkysten er et stort frivilligt engagement med foreninger og private ildsjæle som alle gør et fantastisk stykke arbejde for at gøre kommunerne et bedste og mere socialt inkluderende sted at bo.

Vi bringer derfor hver uge interviews med og reportager med repræsentanter fra de frivillige foreninger, som får god mulighed for at vise, hvad de kan tilbyde.

Nordkysten lever!
Sidst, men ikke mindst, så ønsker vi at vise, at vi her i Nordsjælland har rigtig meget godt at byde til både tilflyttere og turister. Halsnæs, Gribskov og Helsingør kommuner har alle en unik natur og en række fantastiske oplevelser, som kan gøre et besøg mindeværdigt. Det vil vi gerne præsentere.

Vi sætter derfor særligt om sommeren spot på de mange fritidstilbud og aktiviteter, der er spredt rundt i landskabet.

TV Nordkysten

Vi er en frivillig forening dedikeret til lokal-tv i kommunerne Halsnæs, Gribskov og Helsingør.

Du kan kontakte os med forslag til gode indslag ved at sende en mail til redaktion@tvnordkysten.dk.

CVR-nummer : 40573321
P-nummer : 1024770059

Bestyrelsen består af:

David Abildgaard
Formand
Tlf.: 26343136
Mail: david@tvnordkysten.dk

Allan Andersen
Næstformand

Helle S. Andersen
Kasserer

Regnskaber
Seneste regnskab: TV Nordkysten 2022

Tidligere regnskaber:

TV Nordkysten – Årsrapport 2021
TV Nordkysten – Årsrapport 2020

Radio-og tv-nævnet er tilsynsførende myndighed og tilladelseshaver hører under dansk myndighed.