Hør om V3 Kampvognen, Kunstværkstedet Egeværk og Regionsrådet i ugens udsendelse

Denne uges udsendelse tager dig med en tur til Borgmesterkontoret i Gribskov og til en snak med Borgmester Anders Gerner Frost.

Vi er også i Hundested, hvor kunstværkstedet Egeværk flytter til Helsingør – vi hører om hvorfor.

Per Roswall har igen fået sæde i Regionsrådet, vi får en snak om hvad Regionsrådet egentlig er for noget.

Når ting går lidt i stykker, så bliver de smidt ud – men mange gange er det kun en lille reparation som skal til for at tingene virker igen – derfor er der på Frivillighedscenbter Helsinge startet en Repair Café som vi har aflagt et besøg.

V3 kampvognen skal ud og rulle igen, dog ikke den ægte men derimod en kopi af Modstandsbevægelsens kendte kampvogn, som rullede ud på gaden d. 5. maj 1945 fra Stålvalseværket. Vi har kigget over skulderen på en gruppe entuiaster som bygger løs, så kopien kan komme på gaden d. 5. maj 2020.

Forfatter og teolog, Jørn Henrik Olsen, inviterer til samtale café i tre omgange på Helsinge Bibliotek. Emnerne er sorg, ensomhed, kærlighed og angst, og vi har fået en længere samtale med Jørn Henrik Olsen om de tunge emner.